Call center diensten inbound en outbound

Hét outbound callcenter

Tulip Elite biedt diverse outbound diensten aan in ons callcenter. Stel, u heeft een goed product dat u wilt verkopen, maar u heeft er zelf geen tijd voor. Of misschien is uw bedrijf zo snel gegroeid dat het onmogelijk is geworden om alle klanten op tijd te woord te staan. Wilt u een nieuw product op de markt brengen en wilt u weten of er interesse voor is? Voor al deze vraagstukken en scenario’s kunt u ons outbound callcenter inschakelen! De verschillende outbound mogelijkheden van ons callcenter en onze aanpak lichten we graag verder toe.

U kunt voor diverse inbound diensten ons callcenter inschakelen

ANTWOORDSERVICE

ANTWOORDSERVICE

Stijgt het aantal inkomende oproepen dankzij de groei van uw onderneming? Ervaart u problemen met het tijdig beantwoorden van alle oproepen? Wij bieden u een oplossing door de antwoordservice van onze opdrachtgevers over te nemen! Zoekt u zelf een baan in de klantenservice? Bekijk dan eens onze vacatures!

SOCIAL MEDIA WEBCARE

SOCIAL MEDIA WEBCARE

Tegenwoordig zijn klanten overal. Via verschillende sociale mediakanalen uiten klanten hun mening over bedrijven, stellen ze vragen of discussiëren ze erop los. Kunt u dat niet meer bijbenen? Wij helpen u graag met onze social media webcare.

LIVE CHAT

LIVE CHAT

De veranderingen in communicatie hebben ervoor gezorgd dat klanten tegenwoordig graag via live chat communiceren. Klanten willen direct reactie en daar zorgen wij voor met onze live chats.

E-MAIL

E-MAIL

Voor zakelijke communicatie is het gebruik van e-mail nog altijd het meest toegankelijk. Een gevolg is dat bedrijven vaak kampen met overvolle mailboxen. Wij helpen u om uw mailboxen leeg te houden.

Wij bieden een diverse aanbod aan outbound diensten binnen ons callcenter

TELESALES

TELESALES

Heeft u een aantrekkelijk product dat u middels telefonische verkoop onder de aandacht van uw potentiële klanten wilt brengen? Dat kan met onze outbound telesales diensten! Wij nemen graag namens u contact op met uw klanten.

TELEFONISCHE ENQUÊTES

TELEFONISCHE ENQUÊTES

Wilt u op een goedkope manier te weten komen of uw klanten een door u nieuw ontwikkeld product interessant vinden? U kunt ons inzetten om telefonische enquêtes voor u af te nemen!

LEADGENERATIE

LEADGENERATIE

Heeft u behoefte aan zakelijke en particuliere leads om uw potentiële klanten te bereiken? Wij zorgen voor nieuwe leads terwijl u zich focust op uw kernactiviteiten!

AFSPRAKEN PLANNEN

AFSPRAKEN PLANNEN

Werkt uw bedrijf op basis van afspraken en verliezen jullie te veel tijd met het inplannen van afspraken? Dat hoeft niet langer zo door te gaan, wij kunnen uw agenda van u overnemen.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hebben jullie een eigen belsysteem?

Ja. U kunt ervoor kiezen om ons belsysteem te gebruiken. Het voordeel is dat u zelf nergens aan hoeft te denken, alles wordt door ons geregeld. Klik hier om direct een offerte aan te vragen voor onze inbound diensten als outbound diensten

Kunnen wij meeluisteren met jullie callagents?
Rapporteren jullie alle resultaten?
Kunnen we ook ons eigen belsysteem gebruiken?
Houden jullie rekening met het Bel-me-niet Register?
Werken jullie ook voor Vlaamse opdrachtgevers?
Hoe verloopt het contact gedurende een project?
Kan ik jullie persoonlijk spreken voor meer informatie?
Draaien jullie tegelijkertijd meerdere projecten?
Hoe pakken jullie de verdeling van projecten aan?

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen

De outbound diensten van ons callcenter worden verricht in verschillende vestigingen. Wij zijn gevestigd in Turkije, België en beschikken over een vestiging in Utrecht. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan om de mogelijkheden van ons outbound callcenter voor uw bedrijf te bespreken.

TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 7 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2024 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy