Call center diensten inbound en outbound

Callcenter diensten inbound en outbound

U heeft een goed product dat u wilt verkopen, maar u heeft er zelf geen tijd voor? Uw bedrijf is zo snel gegroeid dat het onmogelijk is geworden om alle klanten op tijd te woord te staan? U wilt een nieuw product op de markt brengen en wilt weten of er interesse voor is? Voor al deze vraagstukken en meer kunt u ons inschakelen! De verschillende mogelijkheden en onze aanpak lichten we graag verder toe.

Onze inbound diensten:ANTWOORDSERVICELIVE CHATE-MAILSOCIAL MEDIA WEBCARE

ANTWOORDSERVICE

ANTWOORDSERVICE

Stijgt het aantal inkomende oproepen dankzij de groei van uw onderneming? Ervaart u problemen met het tijdig beantwoorden van alle oproepen? Wij bieden u een oplossing!

SOCIAL MEDIA WEBCARE

SOCIAL MEDIA WEBCARE

Tegenwoordig zijn klanten overal. Via verschillende social media kanalen uiten klanten hun mening over bedrijven, stellen vragen of discussiëren erop los. Kunt u dat niet meer bijbenen? Wij helpen u graag.

LIVE CHAT

LIVE CHAT

De verandering in communicatie heeft ervoor gezorgd dat klanten tegenwoordig graag via live chat communiceren.Klanten willen direct reactie en daar zorgen wij voor!

E-MAIL

E-MAIL

Voor zakelijke communicatie is het gebruik van e-mail nog altijd het meest toegankelijk. Een gevolg is dat bedrijven vaak kampen met overvolle mailboxen. Wij helpen u om uw mailboxen leeg te houden.

ONZE OUTBOUND DIENSTEN:TELESALESTELEFONISCHE ENQUÊTESLEADGENERATIEAFSPRAKEN PLANNEN

TELESALES

TELESALES

Heeft u een aantrekkelijk product dat u middels telefonische verkoop onder de aandacht van uw potentiële klanten wilt brengen? Dat kan! Wij nemen graag namens u contact op met uw klanten.

TELEFONISCHE ENQUÊTES

TELEFONISCHE ENQUÊTES

Wilt u op een goedkope manier te weten komen of uw klanten een door u nieuw ontwikkeld product interessant vinden? Dan kunt u ons inzetten om telefonische enquêtes voor u af te nemen!

LEADGENERATIE

LEADGENERATIE

Heeft u behoefte aan zakelijke en particuliere leads om uw potentiële klanten te kunnen bereiken? Wij zorgen voor nieuwe leads terwijl u zich focust op uw kernactiviteiten!

AFSPRAKEN PLANNEN

AFSPRAKEN PLANNEN

Werkt uw bedrijf op basis van afspraken en verliezen jullie te veel tijd met het inplannen van afspraken? Dat hoeft niet langer zo door te gaan, want wij kunnen uw agenda van u overnemen.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hebben jullie een eigen belsysteem?

Ja. U kunt ervoor kiezen om ons belsysteem te gebruiken. Het voordeel is dat u zelf nergens aan hoeft te denken, alles wordt door ons geregeld. Klik hier om direct een offerte aan te vragen voor onze inbound diensten als outbound diensten

Kunnen wij meeluisteren met jullie callagents?
Rapporteren jullie alle resultaten?
Kunnen we ook ons eigen belsysteem gebruiken?
Houden jullie rekening met het Bel-me-niet Register?
Werken jullie ook voor Vlaamse opdrachtgevers?
Hoe verloopt het contact gedurende een project?
Kan ik jullie persoonlijk spreken voor meer informatie?
Draaien jullie tegelijkertijd meerdere projecten?
Hoe pakken jullie de verdeling van projecten aan?

TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 2 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2021 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy