Image

OUTBOUND

Bent u van plan om uw producten of diensten telefonisch aan te bieden, maar heeft u zelf niet de mogelijkheid om er een extra afdeling voor op te zetten? Dan kunt u profiteren van de voordelen die wij u kunnen bieden! Onze medewerkers kunnen ingezet worden om namens uw bedrijf uw klanten te benaderen voor het verkopen van uw producten of het plannen van afspraken in uw agenda. Ook kunnen we voor u nieuwe leads genereren en enquêtes afnemen.

INBOUND

OUTBOUND

Afspraken plannen

Werkt uw bedrijf op basis van afspraken en verliezen jullie te veel tijd met het inplannen van afspraken? Dat hoeft niet langer zo door te gaan, want wij kunnen uw agenda van u overnemen. Wij zorgen er dan voor dat uw agenda gevuld wordt terwijl uw buitendienstmedewerkers zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten. Op deze manier hoeft u geen tijd kwijt te raken met het bereiken van de eindbeslissers, dat doen onze medewerkers voor u.


Hoe pakken wij het aan?
U geeft ons door wat uw wensen en verwachtingen zijn met betrekking tot uw agenda en de rest wordt door ons geregeld! Voordat onze medewerkers beginnen met het contacteren van uw klanten krijgen zij trainingen met betrekking tot de markt waarin u actief bent. Afspraken worden uiteraard enkel ingepland met klanten die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. De gemaakte afspraken worden tijdig beluisterd en beoordeeld op kwaliteit en u krijgt dagelijks een rapport, zodat u een overzicht heeft van de gemaakte afspraken.

women

Meer informatie over deze dienst? Vraag het aan Fatma!

9:00 - 17:30

Mon. - Fri.

+31 30 800 9219

Bel voor meer informatie

Stuur ons een app

voor meer informatie

TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 2 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2020 TULIP ELITE All Rights Reserved.