Image

OUTBOUND

Bent u van plan om uw producten of diensten telefonisch aan te bieden, maar heeft u zelf niet de mogelijkheid om er een extra afdeling voor op te zetten? Dan kunt u profiteren van de voordelen die wij u kunnen bieden! Onze medewerkers kunnen ingezet worden om namens uw bedrijf uw klanten te benaderen voor het verkopen van uw producten of het plannen van afspraken in uw agenda. Ook kunnen we voor u nieuwe leads genereren en enquêtes afnemen.

INBOUND

OUTBOUND

Afspraken inplannen laten uitbesteden

Als u uw afspraken wilt laten inplannen door een extern bedrijf, dan kunt u dit uitbesteden aan de getrainde medewerkers van Tulip Elite. Bent u van plan om uw producten of diensten telefonisch aan te bieden, maar heeft u zelf niet de mogelijkheid om er een extra afdeling op te zetten? Profiteer dan van de voordelen die wij u bieden! U schakelt onze medewerkers in als u het inplannen van afspraken wilt uitbesteden. Namens uw bedrijf benaderen zij uw klanten voor het verkopen van uw producten of het plannen van afspraken in uw agenda. We kunnen ook nieuwe leads voor u genereren en enquêtes afnemen.

Wij kunnen uw afspraken inplannen als u deze wilt laten uitbesteden

Werkt uw bedrijf op basis van afspraken en verliest u te veel tijd met het inplannen hiervan? Dat hoeft niet langer zo door te gaan, want u kunt het inplannen van afspraken gewoon uitbesteden! De medewerkers van ons callcenter voor klantenservice nemen uw agenda van u over. Wij zorgen ervoor dat uw agenda gevuld wordt, terwijl uw buitendienstmedewerkers zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten. Op deze manier hoeft u geen tijd kwijt te raken aan het bereiken van de eindbeslissers, dat doen onze medewerkers voor u.

Wij ontzorgen u en uw medewerkers

Denkt u nu: “ja, ik wil het inplannen van mijn afspraken laten uitbesteden”, geef ons dan door wat uw wensen en verwachtingen zijn. De rest wordt door ons geregeld! Voordat onze medewerkers beginnen met het contacteren van uw klanten, krijgen zij trainingen met betrekking tot de markt waarin u als opdrachtgever actief bent. De afspraken worden uiteraard enkel ingepland met klanten die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. Wij beluisteren de gemaakte afspraken tijdig en beoordelen ze op kwaliteit. U ontvangt dagelijks een rapport, zodat u een overzicht heeft van de gemaakte afspraken.

Schakel ons in en ervaar het gemak van uitbesteding

Laat uw afspraken inplannen door de medewerkers van Tulip Elite en geniet van het gemak van uitbesteden. Wij hebben in Utrecht, Wommelgem en Turkije diverse callcenters. Wij bieden u ook nog andere outbound diensten, zoals het uitbesteden van telesales. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, dan ontvangt u deze binnen drie werkdagen van ons.

women

Meer informatie over deze dienst? Vraag het aan Fatma!

9:00 - 17:30

Mon. - Fri.

+31 30 800 9219

Bel voor meer informatie

Stuur ons een app

voor meer informatie

TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 7 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2024 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy