Image

OUTBOUND

Bent u van plan om uw producten of diensten telefonisch aan te bieden, maar heeft u zelf niet de mogelijkheid om er een extra afdeling voor op te zetten? Dan kunt u profiteren van de voordelen die wij u kunnen bieden! Onze medewerkers kunnen ingezet worden om namens uw bedrijf uw klanten te benaderen voor het verkopen van uw producten of het plannen van afspraken in uw agenda. Ook kunnen we voor u nieuwe leads genereren en enquêtes afnemen.

INBOUND

OUTBOUND

Leadgeneratie

Heeft u behoefte aan zakelijke en particuliere leads om uw potentiële klanten te kunnen bereiken? Om ervoor te zorgen dat u geld en tijd kunt besparen, kunt u het genereren van leads uitbesteden. Wij nemen het graag van u over en leveren u de gewenste leads, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten!


Hoe pakken wij het aan?
Wij stemmen met u af aan welke eisen een lead moet voldoen, zodat we de juiste leads voor de juiste opdrachtgever kunnen genereren. Vervolgens verzamelen we de leads en laten het altijd nog controleren door onze kwaliteitsafdeling, zodat we de kwaliteit van alle leads kunnen waarborgen.

women

Meer informatie over deze dienst? Vraag het aan Selma!

9:00 - 17:30

Mon. - Fri.

+31 30 800 9219

Bel voor meer informatie

Stuur ons een app

voor meer informatie

TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 7 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2023 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy