Image

INBOUND

Wilt u dat uw klanten u via meerdere kanalen kunnen bereiken, maar heeft u zelf geen tijd om ze op te vangen? Dan kunt u onze medewerkers inschakelen! Het is tegenwoordig essentieel om via meerdere kanalen beschikbaar te zijn. Consumenten kennen de technologische mogelijkheden steeds beter en verwachten dat bedrijven tegemoetkomen aan al hun wensen en elk moment beschikbaar zijn. Wij begrijpen dat het veeleisend is om dit intern te regelen en bieden uw bedrijf daarom een beschikbaarheid aan via telefoon, chat, e-mail en social media.

INBOUND

OUTBOUND

Social media webcare

Tegenwoordig zijn klanten overal. Via verschillende social media kanalen uiten klanten hun mening over bedrijven, stellen vragen of discussiëren erop los. Hieraan deelnemen en reageren is essentieel voor bedrijven. Uw activiteiten op social media zijn namelijk van grote invloed op uw online imago. Klanten zullen de voorkeur geven aan bedrijven die hun stem horen en op deze manier hun tevredenheid verhogen. Hoe kan dit gedaan worden? Door heel simpel online aanwezig te zijn, snel te reageren op positieve berichten en negatieve berichten niet te negeren! Zo maakt u het verschil voor uw klanten en zult u zien dat uw naamsbekendheid en reputatie op den duur vergroot worden.

Voor de meeste bedrijven is het onmogelijk om elk moment actief te zijn op social media. Heeft u wel voldoende tijd om zelf berichten te plaatsen, maar merkt u dat u er niet aan toekomt om tijdig op klanten te reageren? Onze social media specialisten nemen het graag van u over.


Wat kunt u van ons verwachten?

Wij kunnen meerdere social media kanalen van u overnemen en namens uw bedrijf reageren op berichten/opmerkingen van klanten en dagelijks controleren wat er over uw bedrijf of producten wordt gezegd op social media. Zo kunnen we tijdig reageren op klachten en voorkomen dat uw bedrijf een negatief imago ontwikkelt.

 

Social media kanalen die wij van u kunnen overnemen: 

- Facebook 

- LinkedIn 

- Twitter 

- Instagram 

- WhatsApp 

 

women

Meer informatie over deze dienst? Vraag het aan Selma!

9:00 - 17:30

Mon. - Fri.

+31 30 800 9219

Bel voor meer informatie

Stuur ons een app

voor meer informatie

TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 7 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2023 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy