Image

OUTBOUND

Bent u van plan om uw producten of diensten telefonisch aan te bieden, maar heeft u zelf niet de mogelijkheid om er een extra afdeling voor op te zetten? Dan kunt u profiteren van de voordelen die wij u kunnen bieden! Onze medewerkers kunnen ingezet worden om namens uw bedrijf uw klanten te benaderen voor het verkopen van uw producten of het plannen van afspraken in uw agenda. Ook kunnen we voor u nieuwe leads genereren en enquêtes afnemen.

INBOUND

OUTBOUND

Telefonische enquêtes

Wilt u op een goedkope manier te weten komen of uw klanten een door u nieuw ontwikkeld product interessant vinden? Of wilt u de vraag naar een bepaald product meten om te zien of het verstandig is om het aan te bieden? Dan kunt u ons inzetten om telefonische enquêtes voor u af te nemen! Deze methode zorgt ervoor dat u heel handig en snel data kunt verzamelen, zodat u goed kunt inspelen op de wensen van uw klanten.


Hoe pakken wij het aan?
Op basis van het onderwerp van de enquête worden medewerkers geselecteerd en ingetraind. Gedurende deze training maken zij kennis met het bedrijf en het product waarvoor gebeld gaat worden. Hierna gaan zij aan de slag om uw enquête succesvol af te nemen bij de juiste doelgroep.

women

Meer informatie over deze dienst? Vraag het aan Fatma!

9:00 - 17:30

Mon. - Fri.

+31 30 800 9219

Bel voor meer informatie

Stuur ons een app

voor meer informatie

TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 7 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2023 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy