Image

OUTBOUND

Bent u van plan om uw producten of diensten telefonisch aan te bieden, maar heeft u zelf niet de mogelijkheid om er een extra afdeling voor op te zetten? Dan kunt u profiteren van de voordelen die wij u kunnen bieden! Onze medewerkers kunnen ingezet worden om namens uw bedrijf uw klanten te benaderen voor het verkopen van uw producten of het plannen van afspraken in uw agenda. Ook kunnen we voor u nieuwe leads genereren en enquêtes afnemen.

INBOUND

OUTBOUND

Telesales uitbesteden aan ons outbound callcenter

Laat uw telesales uitbesteden en maak gebruik van ons callcenter in Utrecht, Wommelgem of Turkije! Bent u van plan om uw producten of diensten telefonisch aan te bieden, maar heeft u zelf niet de mogelijkheid om er een extra afdeling op te zetten? Dan kunt u profiteren van de voordelen die wij u bieden! Onze medewerkers kunnen ingezet worden om namens uw bedrijf klanten te benaderen voor het verkopen van uw producten of het plannen van afspraken in uw agenda. Ook kunnen we voor u nieuwe leads genereren en enquêtes afnemen.

Geniet van het gemak wanneer u uw telesales laat uitbesteden

Heeft u een aantrekkelijk product dat u middels telefonische verkoop onder de aandacht van uw potentiële klanten wilt brengen? Deze telesales kunt u bij ons uitbesteden! Als Tulip Elite hebben wij het doel om een langetermijnrelatie op te bouwen met de nieuw geworven klanten.

Hoe pakken wij het aan?

Wanneer u besluit uw telesales te laten uitbesteden door ons callcenter met een focus op klantenservice, richten wij op maat gemaakte campagnes in voor u. U bepaalt als opdrachtgever welke doelgroepen worden benaderd binnen deze campagnes. De salesmedewerkers in ons outbound callcenter krijgen trainingen over de campagne, zodat zij alles over het product te weten komen en kwalitatief goede gesprekken kunnen voeren. Elke gesloten deal wordt beluisterd en vervolgens beoordeeld. Op deze manier blijven wij onze medewerkers trainen tot we samen het gewenste resultaat behalen!

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wij kijken graag met u mee naar hoe ons callcenter in Turkije uw bedrijf het beste kan ondersteunen wanneer u uw telesales of een andere service, zoals het inplannen van afspraken, wilt uitbesteden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, dan zorgen wij dat u deze binnen drie werkdagen ontvangt.

women

Meer informatie over deze dienst? Vraag het aan Fatma!

9:00 - 17:30

Mon. - Fri.

+31 30 800 9219

Bel voor meer informatie

Stuur ons een app

voor meer informatie

TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 7 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2024 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy