Image

OUTBOUND

Bent u van plan om uw producten of diensten telefonisch aan te bieden, maar heeft u zelf niet de mogelijkheid om er een extra afdeling voor op te zetten? Dan kunt u profiteren van de voordelen die wij u kunnen bieden! Onze medewerkers kunnen ingezet worden om namens uw bedrijf uw klanten te benaderen voor het verkopen van uw producten of het plannen van afspraken in uw agenda. Ook kunnen we voor u nieuwe leads genereren en enquêtes afnemen.

INBOUND

OUTBOUND

Telesales

Heeft u een aantrekkelijk product dat u middels telefonische verkoop onder de aandacht van uw potentiële klanten wilt brengen? Dat kan! Wij, als Tulip Elite, hebben het doel om ervoor te zorgen dat u een langetermijnrelatie opbouwt met de nieuw gewerfde klanten.


Hoe pakken wij het aan?
Door op maat gemaakte campagnes in te richten voor u. U bepaalt welke doelgroepen worden benaderd binnen deze campagnes en wij zorgen ervoor dat de juiste doelgroep door de juiste medewerkers wordt benaderd. De salesmedewerkers krijgen trainingen over de campagne, zodat zij alles over het product te weten komen en kwalitatief goede gesprekken kunnen voeren. Elke gesloten deal wordt beluisterd en vervolgens beoordeeld. Op deze manier kunnen wij onze medewerkers bijven trainen tot we samen het gewenste resultaat behalen!

women

Meer informatie over deze dienst? Vraag het aan Fatma!

9:00 - 17:30

Mon. - Fri.

+31 30 800 9219

Bel voor meer informatie

Stuur ons een app

voor meer informatie

TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 2 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2020 TULIP ELITE All Rights Reserved.