TULIP ELITE: Uw partner voor het uitbesteden van klantcontact

BEKIJK HIER ONZE DIENSTEN

Bent u benieuwd naar de voordelen die wij u kunnen bieden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

Vraag direct een offerte aan

Afwisselende baan

Gezellig team

Volop carrière mogelijkheden

Werken in het leukste callcenter van Alanya

In het callcenter van Tulip Elite in Alanya bieden wij jou de kans je te ontwikkelen tot een echte professional in de klantenservice. Wij hebben naast onze vestiging in Utrecht verschillende callcenters in Turkije. Kwaliteit staat bij ons en onze opdrachtgevers hoog in het vaandel. Als je gaat werken in ons callcenter in Alanya, ontvang je niet alleen een goed salaris, maar ook extra bonussen als je goed presteert. Zo behoud jij je motivatie en kunnen wij optimale kwaliteit van onze service garanderen aan onze klanten.

De leukste werkplek

Solliciteer nu bij de leukste werkplek: ons callcenter in Alanya!

Wil jij werken in het leukste callcenter van Alanya? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou snel in ons leuke team!

Begin aan jouw carrière in de klantenservice bij ons callcenter in Alanya

Door te gaan werken in Alanya, krijg je de kans te starten aan jouw professionele carrière binnen de klantenservice. Wij helpen jou jezelf te ontwikkelen met onze diverse doorgroeimogelijkheden en afwisselende werkzaamheden. Elk gesprek geeft je de kans jezelf te onderscheiden en indruk te maken op de klant. Onze teams en teamleiders staan klaar om je te ondersteunen en er een gezellige dag van te maken.

De diversiteit van werken in de klantenservice in Alanya

Wanneer je gaat werken in Alanya is elke dag anders. Soms ben je bezig met telesales. Hierbij  verkoop je diverse producten van onze opdrachtgevers. De andere dag houd je je bezig met afspraken inplannen. Voor een goed overzicht van de werkzaamheden die je kunt verwachten, kun je een kijkje nemen bij de diensten die ons callcenter in Alanya aanbiedt.

Solliciteer vandaag nog voor jouw ideale baan in Alanya

Je kunt bij ons niet alleen werken in Alanya, maar ook in een van de andere vestigingen, zoals Istanbul. Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Reageer dan hieronder via ons contactformulier. Wij horen graag wat meer over wie jij bent en wat jouw motivatie is. Stuur ook gerust een e-mail naar info@tulipelite.nl of bel naar +31 30 800 9219 wanneer je nog vragen hebt. Wij beantwoorden deze graag.

TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 7 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2023 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy