TULIP ELITE: Uw partner voor het uitbesteden van klantcontact

BEKIJK HIER ONZE DIENSTEN

Bent u benieuwd naar de voordelen die wij u kunnen bieden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

Vraag direct een offerte aan

Afwisselende baan

Gezellig team

Volop carrière mogelijkheden

Callcenter in Istanbul

Met een baan bij het beste callcenter van Istanbul bent u gegarandeerd van een veelzijdige werkdag in een gezellig team. Tulip Elite beschikt over diverse callcenters in Utrecht, Wommelgem en Turkije en is op zoek naar u! Solliciteer direct om uw carrière als klantenservice professional van start te laten gaan en kom werken in het prachtige Istanbul. 

De leukste werkplek

Solliciteer nu bij de leukste werkplek: ons callcenter in Istanbul!

Wil jij werken in het leukste callcenter van Istanbul? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou snel in ons leuke team!

De variatie van een baan in ons gezellige callcenter in Istanbul

De werkzaamheden die wij u aanbieden bij het callcenter van Tulip Elite in Istanbul zijn altijd afwisselend, want wij werken voor diverse opdrachtgevers. Hierdoor leert u in korte tijd veel aspecten binnen de klantenservice kennen en krijgt u de kans uzelf als professional te ontwikkelen. Bovendien bieden we u doorgroeimogelijkheden en de kans uzelf te specialiseren binnen een specifieke doelgroep. Op deze manier blijft u zichzelf ontwikkelen op een manier die bij u past. Naast een goed salaris kunt u rekenen op extra bonussen voor uw geleverde prestaties en een gezellig team van medewerkers. Wilt u liever op een andere plaats in Turkije werken? Solliciteer dan op een vacature bij ons:

In deze callcenters en in ons callcenter in Istanbul houdt u zich bezig met verschillende diensten, zoals live chats en leadgeneratie. Ontdek uw talent binnen deze dynamische branche.

Solliciteer direct en zet de volgende stap in uw carrière en kom werken in Istanbul

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kansen die een baan in de klantenservice u kan bieden? Bekijk eens onze nieuwsberichten en lees hoe andere medewerkers ons bedrijf en de teams ervaren. Bent u klaar voor de volgende stap in uw carrière en wilt u komen werken in ons callcenter in Istanbul? Neem dan vandaag nog contact met ons op en solliciteer!

TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 7 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2023 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy