TULIP ELITE: Uw partner voor het uitbesteden van klantcontact

BEKIJK HIER ONZE DIENSTEN

Bent u benieuwd naar de voordelen die wij u kunnen bieden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

Vraag direct een offerte aan

Afwisselende baan

Gezellig team

Volop carrière mogelijkheden

Callcenter in Istanbul

Met een baan bij het beste callcenter van Istanbul ben je gegarandeerd van een veelzijdige werkdag in een gezellig team. Tulip Elite beschikt over diverse callcenters in Utrecht, Wommelgem en Turkije en is op zoek naar jou! Solliciteer vandaag nog om jouw carrière als klantenservice professional van start te laten gaan en geniet van het prachtige Istanbul. 

De leukste werkplek

Solliciteer nu bij de leukste werkplek: ons callcenter in Istanbul!

Wil jij werken in het leukste callcenter van Istanbul? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou snel in ons leuke team!

De variatie van een baan in ons gezellige callcenter in Istanbul

De werkzaamheden die wij je aanbieden bij het callcenter van Tulip Elite in Istanbul zijn altijd afwisselend. Wij werken voor diverse bekende opdrachtgevers. Hierdoor leer je in korte tijd veel bij binnen de klantenservice en krijg je de kans jezelf als professional te ontwikkelen. Bovendien bieden we je diverse doorgroeimogelijkheden en de kans jezelf te specialiseren binnen een specifieke doelgroep. Op deze manier blijf jij jezelf ontwikkelen op een manier die bij jou past. Naast een goed salaris kun je rekenen op extra bonussen voor jouw geleverde prestaties en een gezellig team van medewerkers. Wil je liever op een andere plaats in Turkije werken? Solliciteer dan op een vacature in:

In deze callcenters en in ons callcenter in Istanbul houd je je bezig met verschillende inbound en outbound diensten zoals live chats en leadgeneratie. Ontdek jouw talent binnen deze dynamische branche.

Solliciteer direct en zet de volgende stap in jouw carrière

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kansen die een baan in de klantenservice jou kan bieden? Bekijk eens onze nieuwsberichten en lees hoe andere medewerkers ons bedrijf en de teams ervaren. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière in ons callcenter in Istanbul? Neem dan vandaag nog contact met ons op en solliciteer! Heb je nog vragen over ons bedrijf of onze vacatures? Bel dan naar +31 30 800 9219 of stuur een e-mail naar info@tulipelite.nl.

TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 7 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2023 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy