TULIP ELITE: Uw partner voor het uitbesteden van klantcontact

BEKIJK HIER ONZE DIENSTEN

Bent u benieuwd naar de voordelen die wij u kunnen bieden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

Vraag direct een offerte aan

Afwisselende baan

Gezellig team

Volop carrière mogelijkheden

De leukste werkplek: ons callcenter in Turkije

Kom gezellig werken in het leukste callcenter van Turkije! Tulip Elite heeft niet alleen een vestiging in Utrecht en Wommelgem, maar je vindt ons callcenter ook in diverse steden in Turkije. Je werkt bij ons altijd in een team dat je ondersteunt en er samen met jou een fijne werkdag van maakt. Binnen ons callcenter in Turkije ben je bezig met het behalen van commerciële doelen. Dit kunnen doelen zijn als het verkopen van abonnementen of producten, of het verzorgen van een optimale klantenservice.

De leukste werkplek

Solliciteer nu bij de leukste werkplek: ons callcenter in Turkije!

Wil jij werken in het leukste callcenter van Turkije? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou snel in ons leuke team!

De diverse mogelijkheden van een baan bij ons callcenter in Turkije

Je kunt er bij ons callcenter in Turkije vanuit gaan dat je zoveel mogelijk gefaciliteerd wordt in je werkzaamheden. Wij bieden een moderne werkplek en verschillende soorten begeleiding en trainingen. Wij werken graag samen met jou aan je persoonlijke ontwikkeling en bieden dan ook diverse doorgroeimogelijkheden. Bovendien zijn de werkzaamheden in klantenservice erg afwisselend, dus je leert altijd nieuwe dingen bij. Je vindt onze verschillende callcenters in:

Je bent bij ons verantwoordelijk voor diverse inbound en outbound diensten. Deze variatie maakt je werkdagen erg afwisselend. De ene dag ben je bezig met het live chatten met klanten, de volgende dag ben je druk met social media webcare of het inplannen van afspraken voor onze opdrachtgevers.

Solliciteer nu en vindt wordt Contact Center Professional

Tulip Elite is doorgaans op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben jij degene die we zoeken en heb je zin om aan jouw carrière in de klantenservice te beginnen? Neem dan snel contact met ons op en vertel ons meer over wie jij bent. Heb je nog vragen over onze vacatures? Bel dan gerust naar +31 30 800 9219 of stuur een e-mail naar info@tulipelite.nl, dan beantwoorden wij direct al jouw vragen.

TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 7 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2023 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy