Afdrukken

EEN BLIK OP DE FIJNE SAMENWERKING MET OAP

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Onafhankelijk Adviesplatform (hierna: OAP): hét bedrijf om in te schakelen om naar je energiefactuur te laten kijken! Zij kennen de energiemarkt als geen ander en helpen graag bedrijven in België om de energiefactuur te verlagen en vervolgens ook laag te houden. OAP is een van onze klanten waar wij al sinds het begin mee samenwerken en beiden zijn we erg tevreden over de samenwerking. Andy de Bondt (zaakvoerder OAP) over Tulip Elite: “Wij hebben inmiddels een lange samenwerking met Tulip Elite en zijn erg tevreden over de kwaliteit die zij ons bieden. Zij kunnen vlug schakelen wanneer wij meer man nodig hebben en dat werkt erg fijn”.

Wat wij voor hen doen? Wij benaderen ondernemers in België en plannen afspraken in met de adviseurs van OAP, zodat de factuuranalyse tijdens een persoonlijk gesprek gedaan kan worden. Klanten die eenmaal tevreden zijn gesteld vergeten we niet, want jaarlijks plannen we nogmaals een afspraak in om te zien of de factuur nog lager kan. Immers, in België hoeft men geen opzegboete te betalen en kan men te allen tijde profiteren van de laagste tarieven!

Overigens, anno 2020 is OAP niet meer alleen maar onze klant. Onze samenwerking verliep zodanig goed dat we in 2018 partners zijn geworden en vervolgens samen de vestigingen in Eskisehir en Trabzon hebben geopend!