Image

Het laatste Nieuws over ons callcenter

Tulip Elite blijft zich constant verder ontwikkelen en daar willen we onze lezers graag ook over informeren. Op deze pagina vindt u ons rubriek waar we onze medewerkers in de spotlight zetten, nieuws over de laatste ontwikkelingen binnen Tulip Elite en onze branche.

Medewerker in de spotlight! Nicole Daris-Koldas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

 

 

Tulip Elite is een Nederlands callcenter met meerdere vestigingen in het buitenland. Binnen deze vestigingen hebben we meerdere medewerkers die het verdienen om in de spotlight gezet te worden! Wij willen u hierom dan ook graag regelmatig kennis laten maken met de mensen achter onze organisatie. Zij doen allemaal elke dag hun uiterste best om onze opdrachtgevers en hun klanten tevreden te stellen. Waar de ene medewerker direct contact onderhoudt met de klanten, zorgt de andere medewerker voor de aansturing van het team, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Deze medewerkers zijn (geboren en) getogen in Nederland en hebben op een gegeven moment de beslissing genomen om in Turkije te wonen. Middels deze rubriek kunt u kennismaken met onze medewerkers en hun motieven achter de emigratie lezen.

Deze maand staat Nicole Daris-Koldas (25) in de spotlights! Nicole woont ruim 2 en een half jaar in Turkije. Ze is geboren en getogen in Nederland,

Kun je wat meer vertellen over je emigratie naar Turkije en daarna?

Drie jaar geleden kwam ik voor het eerst in Alanya tijdens een vakantie met mijn moeder. Toen ik weer in Nederland was had ik meteen heimwee naar het mooie land, het lekkere eten en de gastvrijheid van de mensen in Alanya. In Nederland was ik destijds werkzaam in een banketbakker/patisserie. Ik heb namelijk echt een passie voor het bakken van bijvoorbeeld taarten en koekjes. Mijn passie voor bakken wilde ik voortzetten in Turkije en zodoende ging ik via facebook-groepen op zoek naar geschikte huisvesting in Alanya. Zo gezegd zo gedaan. Via de facebook-groep heb ik ook mijn partner leren kennen waar ik nu mee samenwoon in een appartementje gelegen in het hart van Alanya.

Nicole heeft in verschillende branches gewerkt en heeft helaas heel wat tegenslagen gehad. Bij de banketbakker in Alanya kon ze niet verder, omdat ze de Turkse taal niet goed genoeg spreekt. Via via is ze bij Tulip Elite terechtgekomen en nu werkt ze al ruim 1 jaar als commercieel medewerker.

Hoe vind je het om bij een Nederlands callcenter te werken in Turkije?

Fijn, Ik heb leuke collega´s waar ik goed mee kan communiceren. Wat ik wel jammer vind is dat ik op deze manier mijn Turkse taal niet snel kan verbeteren. Ik werk tenslotte de hele dag met Nederlanders en kom haast niet in aanraking met de Turkse taal. Toch heb ik liever deze baan en doe dan ook mijn uiterste best elke dag.

 

 

WhatsApp Image 2020 10 30 at 12.00.33


TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 7 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2024 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy