Image

Het laatste Nieuws over ons callcenter

Tulip Elite blijft zich constant verder ontwikkelen en daar willen we onze lezers graag ook over informeren. Op deze pagina vindt u ons rubriek waar we onze medewerkers in de spotlight zetten, nieuws over de laatste ontwikkelingen binnen Tulip Elite en onze branche.

Medewerker in de spotlight! Fatma Pekmezci

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

 

 

Medewerkster in de spotlight

Tulip Elite is een Nederlands callcenter met meerdere vestigingen in het buitenland. Binnen deze vestigingen hebben we meerdere medewerkers die het verdienen om in de spotlight gezet te worden! Wij willen u hierom dan ook graag regelmatig kennis laten maken met de mensen achter onze organisatie. Zij doen allemaal elke dag hun uiterste best om onze opdrachtgevers en hun klanten tevreden te stellen. Waar de ene medewerker direct contact onderhoudt met de klanten, zorgt de andere medewerker voor de aansturing van het team, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Deze medewerkers zijn (geboren en) getogen in Nederland en hebben op een gegeven moment de beslissing genomen om in Turkije te wonen. Middels deze rubriek kunt u kennismaken met onze medewerkers en hun motieven achter de emigratie lezen.

Deze maand in de spotlights: Fatma Pekmezci (33)! Fatma woont al ruim 11 jaar in Turkije en heeft het er erg naar haar zin. Ze deelt haar ervaringen graag met ons.

Kun je wat meer vertellen over je emigratie naar Turkije en daarna?

Ik wou altijd al in Antalya wonen en heb in 2009 besloten om die stap eindelijk te zetten. Ik ben op het internet op zoek gegaan naar vacatures en kwam zodoende terecht bij een callcenter in Antalya die op zoek was naar medewerkers. In 1 dag heb ik besloten om te verhuizen naar Turkije en daarna ging het allemaal heel snel. Een weekje later zat ik al in Antalya. Ik heb eerst 2 volle weken genoten van de mooie stad en ben daarna bij desbetreffende callcenter begonnen als outbound callagent. Kort erna heb ik een andere baan gevonden als guest relations manager bij een 5-sterren hotel en ben daar aan de slag gegaan. Ook dat beviel niet helemaal, want de Turkse regels waren best zwaar ondanks dat het werk wel te doen was. Uiteindelijk ben ik toch weer gaan werken bij het callcenter waar ik eerder heb gewerkt.

 

Na enkele jaren in Antalya gewoond te hebben, heeft Fatma 7 jaar in Trabzon gewoond en is ze momenteel woonachtig in Samsun. Ook in Trabzon heeft ze gewerkt bij meerdere callcenters, maar heeft niet helemaal kunnen vinden wat het beste bij haar past. Dankzij een van de partners van Tulip Elite, OAP, is ze uiteindelijk in november 2018 bij Tulip Elite terechtgekomen en werkt hier hedendaags als projectmanager.

Hoe vind je het om bij een Nederlands callcenter te werken in Turkije?

Heel erg fijn. Ik woon tenslotte in Turkije en hier wordt natuurlijk overal Turks gesproken. Het is dan ook heel apart om onder werktijd in contact te zijn met mensen die ook Nederlands spreken. Ik ben veel in contact met opdrachtgevers, dus voor mij voelt het net alsof ik in Nederland ben. Voor mijn gevoel woon ik in twee landen tegelijk en dat vind ik wel het leukste aan het werken bij een Nederlands bedrijf in Turkije.

medewerkerinspotlicht fatma


TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 2 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2021 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy