Image

Het laatste Nieuws over ons callcenter

Tulip Elite blijft zich constant verder ontwikkelen en daar willen we onze lezers graag ook over informeren. Op deze pagina vindt u ons rubriek waar we onze medewerkers in de spotlight zetten, nieuws over de laatste ontwikkelingen binnen Tulip Elite en onze branche.

TULIP ELITE BREIDT UIT IN KARAMAN!

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Zoals bekend hebben wij enkele maanden geleden onze vestiging in Karaman geopend. De vraag in Karaman is sinds de opening zodanig gestegen dat we onlangs hebben besloten om uit te breiden. We zijn op zoek gegaan naar een grotere locatie en hebben deze onlangs gevonden. De inrichting is inmiddels afgerond en onze collega’s zijn al begonnen met werken in ons nieuwe pand. Dit allemaal betekent natuurlijk dat we nu plek hebben voor nog meer collega’s!

Meer informatie over onze werkwijze en de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

HeadingHeadingZoals bekend hebben wij enkele maanden geleden onze vestiging in Karaman geopend. De vraag in Karaman is sinds de opening zodanig gestegen dat we onlangs hebben besloten om uit te breiden. We zijn op zoek gegaan naar een grotere locatie en hebben deze onlangs gevonden. De inrichting is inmiddels afgerond en onze collega’s zijn al begonnen met werken in ons nieuwe pand. Dit allemaal betekent natuurlijk dat we nu plek hebben voor nog meer collega’s! Meer informatie over onze werkwijze en de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.


TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 7 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2023 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy