Image

Het laatste Nieuws over ons callcenter

Tulip Elite blijft zich constant verder ontwikkelen en daar willen we onze lezers graag ook over informeren. Op deze pagina vindt u ons rubriek waar we onze medewerkers in de spotlight zetten, nieuws over de laatste ontwikkelingen binnen Tulip Elite en onze branche.

Tulip Elite: Nederlands callcenter met vestigingen elders

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wist je dat tulpen oorspronkelijk uit Turkije komen terwijl ze nu erg populair zijn in Nederland?

Dit is exact de aanleiding geweest voor het kiezen van de tulp als logo bij het opzetten van ons callcenter. Anders gezegd: wij verbinden deze twee landen en hebben daarom gezocht naar iets gemeenschappelijks tussen Nederland en Turkije: Tulpen!

Immers, zoals velen inmiddels weten, zijn wij een Nederlands callcenter met vestigingen in Turkije. Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht sturen we onze medewerkers aan en zorgen ervoor dat we altijd bereikbaar zijn voor onze opdrachtgevers in Nederland en België. Wij zijn inzetbaar voor het overnemen van uw klantcontact, zowel inbound als outbound. Een overzicht van onze diensten kunt u hier vinden.

Bent u op zoek naar een callcenter voor het uitbesteden van uw klantcontact? Neem nu contact met ons op en wij vertellen u graag wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf!


TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 7 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2024 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy