TULIP ELITE: Uw partner voor het uitbesteden van klantcontact

BEKIJK HIER ONZE DIENSTEN

Bent u benieuwd naar de voordelen die wij u kunnen bieden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

Vraag direct een offerte aan

Afwisselende baan

Gezellig team

Volop carrière mogelijkheden

Tijdens het werken in Antalya ontdek je de prachtige stad

Heb jij altijd al willen werken in Antalya en spreek jij Nederlands of Vlaams? Solliciteer dan nu op een van de vacatures van Tulip Elite. Ons bedrijf is gevestigd in Utrecht en Wommelgem, maar beschikt ook over diverse callcenters in Turkije, waaronder ons callcenter in Antalya. Geniet van het prachtige Antalya in je vrije tijd en werk overdag in ons callcenter. De werkzaamheden die we je bieden zijn uiteenlopend en onze teams staan altijd voor je klaar. Samen zorgen jullie voor een goede sfeer en voor de kwaliteit van jullie werkzaamheden.

De leukste werkplek

Solliciteer nu bij de leukste werkplek: ons callcenter in Antalya!

Wil jij werken in het leukste callcenter van Antalya? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou snel in ons leuke team!

De mogelijkheden die we je bieden als je gaat werken in Antalya

Als je gaat werken in Antalya, begin je meteen aan de start van jouw carrière in de klantenservice. Jij bent het visitekaartje van onze diverse en bekende opdrachtgevers. Wij bieden je diverse doorgroeimogelijkheden en extra bonussen voor de hoge kwaliteit van jouw inzet aan. De taken van ons callcenter in Antalya zijn uiteenlopend en variëren van inbound tot outbound diensten. Soms houd je je bezig met de verkoop van producten middels telesales. Een andere keer ben je meer zelfstandig bezig met het inplannen van afspraken voor onze klanten. Maar Antalya is niet de enige vestiging van ons callcenter waar je in kunt werken. Wij hebben voor diverse callcenters in Turkije vacatures openstaan, dus neem daar ook zeker een kijkje.

Start jouw carrière als professional in de klantenservice

Onze projecten draaien om het uitbesteden van klantenservice. Begin vandaag nog aan jouw carrière in ons callcenter in Antalya en ontdek de mogelijkheden en doorgroeikansen van een baan in de klantenservice. Vul ons contactformulier in. Zo laat je ons weten wie je bent en waarom je bij ons wilt werken. Heb je nog vragen over onze carrièrekansen? Bel ons dan via +31 30 800 9219 of stuur een e-mail naar info@tulipelite.nl.

TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 7 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2023 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy