TULIP ELITE: Uw partner voor het uitbesteden van klantcontact

BEKIJK HIER ONZE DIENSTEN

Bent u benieuwd naar de voordelen die wij u kunnen bieden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

Vraag direct een offerte aan

Afwisselende baan

Gezellig team

Volop carrière mogelijkheden

Tijdens het werken in Antalya ontdek u de prachtige stad

Heeft u altijd al willen werken in Antalya en spreekt u Nederlands of Vlaams? Solliciteer dan nu voor een van de vacatures van Tulip Elite. Ons bedrijf is gevestigd in Utrecht en Wommelgem, maar beschikt ook over diverse callcenters in Turkije, waaronder ons callcenter in Antalya. Geniet van het prachtige Antalya in uw vrije tijd en werk overdag in ons callcenter. De werkzaamheden die we u bieden zijn uiteenlopend en onze teams staan altijd voor u klaar.

De leukste werkplek

Solliciteer nu bij de leukste werkplek: ons callcenter in Antalya!

Wil jij werken in het leukste callcenter van Antalya? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou snel in ons leuke team!

De mogelijkheden die we bieden als u gaat werken in Antalya

Als u gaat werken in Antalya, begint u meteen aan de start van uw carrière in de klantenservice. U bent het visitekaartje van onze opdrachtgevers. Wij bieden u diverse doorgroeimogelijkheden en extra bonussen aan voor uw inzet. De taken van ons callcenter in Antalya zijn uiteenlopend. Soms houdt u zich bezig met de verkoop van producten middels telesales. Een andere keer bent u meer zelfstandig bezig met het inplannen van afspraken voor onze klanten. Uw baan is dus iedere dag weer afwisselend!

Start uw carrière als professional in de klantenservice

Onze projecten draaien om het uitbesteden van klantenservice. Start uw carrière in ons callcenter in Antalya en ontdek de mogelijkheden en doorgroeikansen van een baan in de klantenservice. Antalya is echter niet de enige vestiging van ons callcenter waar u kunt werken. Wij hebben voor diverse callcenters in Turkije vacatures openstaan, dus neem daar ook zeker een kijkje. Vul ons contactformulier in om ons te laten weten wie u bent en waarom u bij ons wilt werken.

TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 7 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2023 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy