TULIP ELITE: Uw partner voor het uitbesteden van klantcontact

BEKIJK HIER ONZE DIENSTEN

Bent u benieuwd naar de voordelen die wij u kunnen bieden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

Vraag direct een offerte aan

Afwisselende baan

Gezellig team

Volop carrière mogelijkheden

Werken in Istanbul

Ontdek jouw carrièrekansen en kom werken in Istanbul of in ons callcenter in Karaman. Bij Tulip Elite kun je rekenen op een goed salaris, extra bonussen en doorgroeikansen. Start daarom vandaag nog jouw carrière in de klantenservice bij hét callcenter van Utrecht, Wommelgem en Turkije. Verken de prachtige stad Istanbul tijdens het werken in ons callcenter in Karaman en ontdek Turkije.

De leukste werkplek

Solliciteer nu bij de leukste werkplek: ons callcenter in Istanbul!

Wil jij werken in het leukste callcenter van Istanbul? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou snel in ons leuke team!

Ontdek de kansen van werken ons callcenter in Istanbul

Spreek jij Nederlands en wil je werken in het callcenter met het gezelligste team van Istanbul of Karaman? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Ons callcenter is gericht op bedrijven die hun klantenservice uitbesteden. Wij bieden het verschillende inbound en outbound diensten aan waardoor jouw werkzaamheden altijd afwisselend zijn. De ene dag houd je je bezig met het enthousiast bellen voor telesales, de andere dag kun je wat meer zelfstandigheid opzoeken en bijvoorbeeld werken aan social media webcare. Jij bent het visitekaartje van onze opdrachtgevers en het eerste aanspreekpunt voor hun klanten. We geven je daarom regelmatig trainingen zodat je alles leert over de opdrachtgever en je jezelf verder kunt ontwikkelen als professional.

Solliciteer en vind jouw perfecte baan in Turkije

Bekijk ook eens onze nieuwsberichten en lees hoe andere werknemers Tulip Elite ervaren en welke kansen zij in ons callcenter in Karaman hebben gekregen. Hebben wij de perfecte baan voor jou? Solliciteer dan vandaag nog om aan jouw volgende carrière te beginnen! Kom gezellig bij ons werken in Turkije en ervaar de schoonheid van het land. Heb je nog vragen over jouw volgende baan? Bel ons dan via +31 30 800 9219 of stuur een e-mail naar info@tulipelite.nl, we helpen je zo spoedig mogelijk.

TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 7 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2023 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy