TULIP ELITE: Uw partner voor het uitbesteden van klantcontact

BEKIJK HIER ONZE DIENSTEN

Bent u benieuwd naar de voordelen die wij u kunnen bieden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

Vraag direct een offerte aan

Afwisselende baan

Gezellig team

Volop carrière mogelijkheden

Werken in Konya

Werken in het callcenter van Tulip Elite in Konya biedt u de kans uzelf te ontwikkelen tot een echte professional binnen de klantenservice. U wordt bij ons samen met uw team ingezet op een van de projecten die onze relaties bij ons vanuit Utrecht aanvragen. Wij bieden u goede werkomstandigheden. Zo kunt u rekenen op een goed salaris en bonussen voor de geleverde prestaties als u gaat werken in ons callcenter in Konya.

De leukste werkplek

Solliciteer nu bij de leukste werkplek: ons callcenter in Konya!

Wil jij werken in het leukste callcenter van Konya? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou snel in ons leuke team!

Ervaar de variatie en gezelligheid van werken in ons callcenter in Konya

In onze teams heerst altijd een gezellige sfeer en u kunt rekenen op ondersteuning door onze teamleiders, zeker wanneer u net begint bij ons callcenter in Konya. Wij bieden onze bekende opdrachtgevers uiteenlopende pakketten die zorgen voor variatie binnen uw werkzaamheden. Onze diensten zijn afwisselend, zodat u zich snel kunt ontwikkelen als professional binnen de klantenservice.

Ons doel is altijd het behalen van commercieel succes

Binnen onze projecten is het doel altijd om commercieel succes te behalen. U bent het visitekaartje van onze nationaal en internationaal bekende relaties. Onder de begeleiding van de teamleiders in ons callcenter in Konya leert u daarom hoe u professioneel met klanten om kunt gaan en hoe u commerciële doelen tot uiting brengt. Dit doet u onder andere middels telesales.

Sluit u aan bij ons team en solliciteer direct

Spreekt u Nederlands of Vlaams en zou u graag willen werken in Turkije? Sluit dan aan bij een van onze gezellige teams en begin aan uw carrière. Vul het contactformulier hieronder in en vertel ons over uw persoonlijkheid en motivatie.

TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 7 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2023 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy