TULIP ELITE: Uw partner voor het uitbesteden van klantcontact

BEKIJK HIER ONZE DIENSTEN

Bent u benieuwd naar de voordelen die wij u kunnen bieden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

Vraag direct een offerte aan

Afwisselende baan

Gezellig team

Volop carrière mogelijkheden

Werken in Trabzon

Wilt u werken in Trabzon in een callcenter en de fijne kneepjes van klantenservice leren? Dan is Tulip Elite uw toekomstige werkgever! Wij hebben diverse vestigingen in Turkije en interessante functies voor Nederlandse of Vlaamse medewerkers die in dit bijzondere land willen werken. Hierdoor heeft u genoeg mogelijkheden om uzelf te ontwikkelen tot een ware professional op het gebied van klantcontact wanneer u gaat werken in ons callcenter in Trabzon. We bieden uitstekende werkomstandigheden, een mooi salaris en bonussen voor de geleverde prestaties

De leukste werkplek

Solliciteer nu bij de leukste werkplek: ons callcenter in Konya!

Wil jij werken in het leukste callcenter van Konya? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou snel in ons leuke team!

Kom werken bij een professioneel callcenter in Trabzon

Wanneer u gaat werken in ons callcenter in Trabzon, dan kunt u rekenen op fantastische begeleiding door onze teamleiders. Hierdoor krijgt u de juiste handvaten om uzelf te ontwikkelen binnen een bepaalde doelgroep, waardoor u zich volledig kunt focussen op onderwerpen die uw interesse hebben. Daarnaast is het een afwisselende functie in de klantenservice met verschillende werkzaamheden, waardoor iedere dag anders is. De ene dag houdt u zich bezig met telesales en de volgende dag plant u afspraken in voor de klanten. Verder zijn we werkzaam voor verschillende bekende opdrachtgevers, zoals T-Mobile en Essent. Dat draagt ook bij aan de veelzijdigheid van de functie.

Wij hebben diverse vestigingen door het hele land

Doordat wij meerdere vestigingen in Turkije hebben, heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een werkplek in diverse steden, waaronder:

Solliciteer direct en ontwikkel uzelf binnen deze dynamische branche

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en wilt u werken in Turkije? Solliciteer dan zeker bij een van onze belcentra! Vul het contactformulier in en vertel ons over uw persoonlijkheid en waarom u bij ons wilt werken. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

TULIPELITE

Tulip Elite is uw partner voor het uitbesteden van klantcontact! Dankzij ons gekwalificeerd personeel die verplichte trainingen hebben afgerond en succesvol de examens hebben behaald, kunnen we u een goede kwaliteit garanderen. Uw (aanstaande) klanten hebben zo altijd gelijkwaardige partners.

Image

SITEMAP

CONTACT

Stadsplateau 7 | 3521 AZ Utrecht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2023 TULIP ELITE All Rights Reserved.

Privacy policy